TalentOntwikkelScan

Is de TalentOntwikkelScan voor je klaargezet? Log in en start direct. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten door je gegevens achter te laten.

Ontwikkel mee

Versterk je positie op een arbeidsmarkt waar digitalisering en robotisering actueel is en waar ICT-vaardigheden steeds belangrijker worden.

Aandacht voor talenten

Op basis van persoonlijkheid, talenten, competenties, werkstijlen en vaardigheden wordt inzicht gegeven in sterke en eventuele ontwikkelpunten.

360 graden feedback

Nodig collega’s, vrienden, leidinggevende uit om anoniem hun mening te geven over jouw talenten en competenties, zoals zij deze ervaren in de samenwerking met jou.

De TalentOntwikkelScan helpt je op diverse momenten tijdens je loopbaan:

  • Ter voorbereiding op een ontwikkel- en/of functioneringsgesprek
  • Om inzicht & advies over 21e-eeuwse vaardigheden te krijgen
  • Om een volgende loopbaanstap te maken
  • Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit en/of werkplezier

De TalentOntwikkelScan is een instrument dat helder en inzichtelijk weergeeft op welke gebieden er mogelijkheden zijn voor persoonlijke verbeteringen. Dit op basis van Persoonlijkheid, Talenten, Competenties, Werkstijlen en Vaardigheden.

Nieuw
De TalentOntwikkel Scan
Inclusief nabespreking
Persoonlijkheidsvragenlijsten
TalentWheel-vragenlijst
Werkvoorkeuren-vragenlijst
360-graden feedback
Uitgebreide rapportage
Nabespreking met loopbaancoach

Interessant om te zien dat collega’s vinden dat ik mijn eigen werk goed kan organiseren. Zelf dacht ik dat ik hier minder effectief en efficiënt in te zijn.

#

Interesse?

Heb je interesse in de TalentOntwikkelScan, maar ben je niet in begeleiding bij Matchcare? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.