Dit kan een loopbaancoach voor jou betekenen.

Ben jij ‘klaar voor de toekomst’? Sta eens stil bij je huidige situatie en toekomst. Of dat nu vanuit jezelf komt of door werk/privé gebeurtenissen. Met een  loopbaancoaches creëer je een moment voor jezelf en ervaar je wat je kunt met je talenten. Zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën en ervaringen.

Wat zijn mijn talenten?

Waar wil ik in verder?

Wat is mijn volgende stap?

Klaar voor de toekomst MatchCareer

Samen met jouw coach verken je je talenten, vragen en mogelijkheden. Je bepaalt zo zelf hoe je je verder wilt ontwikkelen en hoe je dat aanpakt.

LOOPBAANBOOST | Verken je mogelijkheden

Soms heb je het gevoel dat je stilstaat. Dat er iets moet gebeuren in je loopbaan. Je weet niet precies wat maar je wilt wel graag vrijblijvend even van gedachten wisselen met een ervaren loopbaancoach.

LOOPBAANCOACHING | Word beter in je werk

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Dit kun je zelf aanpakken of samen met een coach. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt, op welke onderdelen je je wilt verbeteren en krijg je de handvatten aangereikt om dit te realiseren. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën, nieuwe banen zelfs.

LOOPBAANSWITCH | Outplacement

Een volgende baan is makkelijk gezegd dan gedaan. Het vinden van een volgende baan kent veel hindernissen. Hoe kom je erachter wat echt bij je past en hoe vind je de baan waar je voldoende verdient en lekker kunt werken? Met jouw coach pak je het vinden van een nieuwe baan grondig aan met als resultaat dat je de baan vindt die bij je past. We gaan daarbij uit van jouw talenten en motivatie en zorgen ervoor dat je de weg weet op de arbeidsmarkt.

ONDERNEMERSTRAJECT | Je eigen bedrijf

Wil je al een tijdje een eigen zaak beginnen en kom je er maar niet aan toe, durf je het nog niet of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen we je maar één ding adviseren: wees niet te kritisch, laat je angsten los en zet nu de eerste stap.

Interesse?

Wil je  professioneel gecoached worden of een ontwikkeladvies via NL leert door?  Neem contact met ons op.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Matchcareer is ontwikkeld voor professionele loopbaancoaches en hun coachees door Matchcare. De kwaliteit en veiligheid van de coaches, Matchcareer en Matchcare wordt door verschillende partijen erkend.

  • CEDEO:  De coaches die met Matchcareer werken hebben voor de derde maal op rij het CEDEO-certificaat uitgereikt gekregen voor Outplacement,  Loopbaanorientatie en -coaching. In een klanttevredenheidsonderzoek, afgenomen door CEDEO, gaf 92,8 procent van de ondervraagden aan ‘tevreden tot zelfs zeer tevreden’ te zijn over de samenwerking.
  • ISO 27001: Matchcare hecht veel waarde aan het beveiligen van informatie die opdrachtgevers bij ons onderbrengen. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen melden vanaf heden ISO 27001 gecertificeerd te zijn. Het ISO 27001 certificaat toont aan dat ons systeem en processen voldoen aan de hoge eisen op het gebied van informatiebeveiliging.
  • OVAL: Matchcare mag ook dit jaar weer het OVAL-keurmerk voeren. Dit betekent dat wij voldoen aan de gedragscode en kwaliteitseisen op de drie pijlers: kwaliteit van de medewerkers, interne processen waaronder privacy en klachten en het meten van de tevredenheid van opdrachtgevers en kandidaten.