Inspiratie voor jou

Prettig werken, ontwikkelen en tijdig een volgende stap zetten.

talentwheel
Het TalentWheel
In het Talentwheel staan vier onderwerpen centraal: MediaWijsheid, Eigen Regie, Verander Vermogen en Sociale Vaardigheden. Bij ieder onderwerp van het Talentwheel staat een aantal vaardigheden centraal.
Duurzaaminzetbaar
Duurzaam inzetbaar zijn, wat is dat eigenlijk?
De afgelopen jaren zijn veel veranderingen veroorzaakt door robotisering en digitalisering. Processen worden geautomatiseerd, functies verdwijnen en andere functies ontstaan. Een interessante dynamische ontwikkeling, die voor velen ingrijpende consequenties heeft.
weg
Jouw talent, jouw loopbaan
Aan de hand van de SPOT-methode ga je aan de slag met het najagen van deze dromen: Stel je plan op, Presenteer jezelf, Organiseer jezelf, Take action!
duim omhoog
Her- en verkennen van je kernkwaliteiten
Je kernkwaliteiten kennen is een must in tijden waarin veel verandert en we vele ballen tegelijk in de lucht moeten houden. Als je ze nog niet kent, adviseer ik je ze zo snel mogelijk te her- en verkennen, want dit inzicht helpt je jouw kernkwaliteiten op zowel privé als zakelijk gebied in te zetten.
Trap
Het ontwikkelen van je talent
Vaak als mensen gaan nadenken over een volgende stap of om een beweging te maken in hun loopbaan, is dat omdat ze het gevoel hebben dat er “iets knaagt”. Ze zijn ontevreden over hun huidige plek, het past niet helemaal meer. Ik hoor mensen vaak zeggen “Ik heb het idee dat ik hier een beetje vast zit en niet tot mijn recht kom”, ik denk dat er meer in zit.
vaardigheden
Welke competenties zijn er?
Tegenwoordig hoor je wel eens dat het niet gaat om je werkervaring, maar om welke competenties je hebt. Kort gezegd geven competenties antwoorden op de vragen ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’.